Utánpótlás kézilabda - A legkisebb FSC-sek is elkezdték.

2019.03.04 15:19

A legkisebb FSC-sek is elkezdték

Szombaton negyven 1-3. osztályos füzesabonyi szivacskézis vett részt Egerben a Kisiskolás Bajnokság nyitó küzdelmein. Két korosztályban 6 csapattal mérhették meg jelenlegi tudásukat az FSC-s fiúk és lányok. A tornán az eredményt nem számolják, itt még a játékosság, a kézilabda megszerettetése dominál. A hangulatos kézilabda fesztiválon a szülők is élvezettel figyelhették szárnyukat bontogató legkisebb kéziseinket.
Ezeken a mérkőzéseken serdülős kézilabdások fújják a sípot, akik között 5 füzesabonyi fiatal is segítette a torna lebonyolítását.
A Tornán részt vevő csapataink:
Gold Farm FSC
Katex 98' FSC I-II.
Kavics FSC I-II.
Agrár FSC


U12 lány
Fügedi Póta Domitilla edző:
A tavaszi szezon első fordulója itthon került megrendezésre, ahol magabiztosan tudtunk győzni. A lányok tudták éles helyzetben is gyakorolni az edzésen elsajátítottakat. Reméljük ez önbizalmat adott nekik és építkezhetünk tovább. Védekezésünket határozottabbá kell tennünk, a támadójátékunk kezd egyre színesebbé válni. Hosszú még az út, de a lányok sokat fejlődtek a tavalyi évhez képest.  Sokat segített a múlt hétvégén megrendezett  Fensterm Kontakt torna amit szeretnénk megköszönni a klubnak és Petvővári Józsefnek.  Gratulálunk a csapatnak!