Újabb vendégszereplés, újabb pontosztozkodás

2021.05.28 06:12
Az Egerben elért döntetlent követően Kömlőn állt asztalhoz a Füzesabonyi SC megyei I. osztályban szereplő asztalitenisz csapata. Az ellenfél ezúttal a Besenyőtelek együttese volt, akik teremproblémák miatt kényszerültek albérletbe a szomszédos településen.
A második fordulóból elhalasztott mérkőzésen (a besenyőtelkieket két játékosát koronavírus-fertőzés sújtotta) a hazaiak három játékossal tudtak kiállni, ezért jó esély mutatkozott a sikeres szereplésre.
A  Petővári Attila-Tóth Szilárd páros játék nélkül győzött, míg az  ifj. Molnár Zoltán és Sztakó István alkotta duó nagy csatában szenvedett minimális különbségű vereséget (1:1).
Az első egyéni forduló remekül indult:: ifj. Molnár Zoltán, Petővári Attila és Sztakó István is győzni tudott, így sikerült átvenni a vezetést (4:2).
A második egyéni körben viszont fordult a kocka és csak Tóth Szilárd neve mellett szerepelt győzelem, melynek köszönhetően egyenlített az ellenfél (5:5).
A harmadik egyéni fordulóban sem tudtak elszakadni egymástól a csapatok, füzesabonyi részről ezúttal ifj. Molnár Zoltán és Sztakó István tudott győzni (7:7).
Az utolsó egyéni körben Petővári Attila és Tóth Szilárd győzelme a döntetlenhez volt elegendő, ezáltal öt lejátszott mérkőzést követően a tabella második helyét foglalja el a Füzesabonyi SC I. csapata.

Besenyőtelek SC - Füzesabonyi SC I. 9:9
Győztek: ifj. Molnár Zoltán 2, Petővári Attila 2, Sztakó István 2, Tóth Szilárd 2, Petővári Attila-Tóth Szilárd 1 és ifj. Molnár Zoltán-Sztakó István 0