Tornagyőztes az U12-es leány kézilabda csapat!

2021.12.19 13:37

Budapesten a Vasas edzőcsarnokában került megrendezésre az idei Ferenczy Kupa , ahol az U12-es lányaink szerepeltek a 4 csapatos tornán. Mind a másik 3 csapat a gyermekbajnokságban saját csoportjában kimagaslónak számít.

Gyöngy Márió edző értékelése:

Nagyon vártuk és sokat készültünk erre a tornára. Első mérkőzésen elején a szokásos izgalom látszódott a lányokon, de a második félidőben már jó teljesítmény nyújtva sikerült megnyerni a mérkőzést. Második mérkőzés ígérkezett a legnehezebbnek, a hazai Angyalföldi Sportiskola ellen.

A kiváló kezdés (8:0) meghatározta a mérkőzést. Támadásban minden pozícióból veszélyesek és eredményesek voltunk, Védekezésben pedig végig stabilak maradtunk. Egyik legjobb játékot a szezon során ezen a mérkőzésen láttam a lányoktól. A harmadik mérkőzést rögtön ez a után a a találkozó után kellett játszanunk. Védekezésben első félidőben nem tudtok megtartani az ellenfél átlövő játékosát, így a szünetben ők vezettek 2 góllal. Második félidőben lányok óriásit küzdöttek , mindössze 3 gólt kaptunk, támadásban pedig a tanult játékokból eredményesek voltunk.

Így sikerült megnyerni a mérkőzést és a tornát is. A kapusunk mind három mérkőzésen nagyon jó teljesítményt nyújtott.

Köszönöm a szülőknek biztatást és , hogy mindig mellettünk vannak.

Csapat nevében támogatóinknak, szurkolóinknak kellemes ünnepeket kívánunk.

Agrár Füzesabonyi Sc – Kispest NKK 22:11

Agrár Füzesabonyi Sc – Angyalföldi Sportiskola 21:12

Agrár Füzesabonyi Sc – Pécs 20:15

A csapat tagjai : Antal Szonja , Gál Luca , Korponyi Amina , Nagy Janka , Oláh Panni (kapus), Oláh Míra, Perge Panna , Prokai Panka , Vollai Liliána