Szerdán női Magyar Kupa a sportcsarnokban

2020.10.26 21:08

Október 28-án szerdán 19 órakor Magyar Kupa meccset játszanak az FSC női felnőtt kézisei az ENUSE ellen. A mérkőzésnek a füzesabonyi sportcsarnok ad otthont.

- Az Euronovex USE csapatával fogunk találkozni, akik szintén NB2-en versenyeznek a déli csoportban. Személyesen is megnéztem az ellenfelet és azt kell, hogy mondjam, hogy egy jó tempójú mérkőzés várható. Nem találkozott még a két csapat egymással, de hasonló stílust képviselünk mindketten. Bármi megtörténhet. Első sorban nekünk a bajnokságra kell koncentrálnunk, de így, hogy most szünetünk van, szerencsére van hol gyakorolnunk. Ez nem azt jelenti, hogy nem vesszük komolyan. Mindent megfogunk tenni a győzelem érdekében, hogy pályára léphessünk a harmadik fordulóba is a Magyar Kupában - nyilatkozta Tamás Tamás edző.

 

A Füzesabonyi Sport Club továbbra is fenntartja a járványügyi előírásokat a mérkőzések alkalmával a sportcsarnokban. Ennek értelmében, aki betegnek érzi magát, ne látogasson ki a meccsre! Kötelező a maszk viselése, a kézhigiénés szabályok betartása és a távolságtartás. Vigyázzunk egymásra!