SZEPA KSE - Juhász '99 Füzesabonyi SC - NB III. Női Ifjúsági kézilabda

2018.12.10 16:14

SZEPA KSE - Juhász '99 Füzesabonyi SC 12:36 (9:16)
Női ifjúsági III.osztály

Felsőzsolca, 2018.12.09. 18:00
50 néző
Vezette: Dulai Ádám, Sidlovics Eszter

Juhász'99 Füzesabonyi SC: Tóth B.(k),  Nagy N.(6), Szajkó A. (4),Halmai M. (9), Kriston N. (5), Máté M.(3), Szabó Zs. (4), Végh L. (kapus), Valent Sz. (3), Sári E.(1/1), Pomaházi K.(1).

Vezetőedző: Héjjas Tímea
Edző: Benedek Réka

Hétméteresek: 1/1, ill. 1/1
Kiállítások: 0 perc, ill. 0 perc

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén idegenben aratott 24 gólos győzelmet ifjúsági csapatunk.
A mérkőzésen végig vezetve, gyors és ötletes támadásokkal, megfelelő védekezéssel szereztük meg a 2 pontot. A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket, így kijött a két csapat közötti reális különbség. Nagyon örültünk, hogy mind a 9 mezőnyjátékosunk pályára lépett és kivétel nélkül szerzett gólt. A védekezés mellett két kapusunkat is dicséret illeti, ezt mutatja is a 12 kapott gól.
Számunkra a legfontosabb feladat ezen a mérkőzésen az önbizalom építés mellett az volt, hogy minél több szegmensben előre tudjunk lépni. Támadásba a mozgásokból tovább játékok, gyors lerohanásoknál döntések és helyzetfelismerés volt előtérben. A védekezésben az 5+1-es védekezést is gyakoroltuk és a kapusok is jól kiszolgálták indításokkal az előnyben lévő társaikat.
Szép zárása volt ez az őszi bajnoki szezonnak, de folytatjuk a munkát, hiszen a tavaszi szezonban szeretnék még előrébb lépni. Gratulálok a csapatnak, szép volt lányok!

Hajrá Csajok! Hajrá FSC!