STAVMAT Füzesabonyi SC - Fehérgyarmati VSE - NB III. Fiú Serdülő kézilabda

2019.02.21 14:34

Megkezdte a tavaszi idényt a Stavmat-Füzesabonyi SC fiú serdülő csapata. Első mérkőzésen hazai környezetben léptek pályára a fiatalok, ahol magabiztos győzelmet tudtak aratni a tabella 5. helyén álló Fehérgyarmat ellen. (32-21)
A második mérkőzés már nem volt ennyire egyszerű, ugyanis a 3. helyen álló Hatvan csapata ellen vette fel a kesztyűt az FSC serdülősei. Idegenben lépek pályára, ahol egy igencsak kiélezett mérkőzést láthattak a kilátogatók. Félidőben mindössze 2 góllal vezettek az abonyiak, amit sikerült is megtartani
a végéig, így az FSC csapat elhozta a nagyon értékes 2 pontot. (27-29)
Tamás Tamás:
Nem mondanám azt, hogy sikeres és erős volt a felkészülésünk a télen, ugyan is nagyon kevés edzésünk van és az influenza se kegyelmezett nekünk. Ennek ellenére bizakodva vártam az első fordulót és meg is leptek a fiúk egy jó védekezéssel, azonban a helyzetkihasználásunk nem az igazi. Az első meccset könnyen vettük úgymond, de a Hatvan ellen kicsit izgulósabbra sikeredett a játék. A védekezésünk megmaradt, nem nagyon lehet rá panaszom, kapuba is megvolt a stabil teljesítmény. Támadásban, szinte minden alkalommal egy tiszta helyzetet sikerül kialakítanunk, amit sajnos harmat gyenge befejezéssel tudunk végrehajtani. Rajta vagyunk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk és elérjük a céljainkat! Gratulálok a csapatnak!