Sportcsarnok küzdőtér felújításra pályáznak

2016.01.13 20:14

Rendkívüli testületi ülésen döntött a füzesabonyi képviselő-testület, hogy elindul a Magyar Kézilabda Szövetség által kiírt Országos Tornaterem felújítási program pályázatán, mely lehetőséget ad a Sportcsarnok belső rekonstrukciójára.

 

A tavalyi év során sor került a Sportcsarnok teljes nyílászárócseréjére, külső hőszigetelésére és az öltözők felújítására. A most kiírt pályázat lehetőséget nyújt a csarnok küzdőterének teljes felújítására, mely magában foglalja a jelenlegi parketta felcsiszolását és javítását,  belső festést valamint a világítás és az elektromos berendezések cseréjét.

Az 1995-ben épült létesítmény, az átadása óta nem esett át nagyobb belső felújításon, így szükségszerűvé vált a korszerűsítés. A 20 milliós pályázathoz az önkormányzat 6 millió forint önerőt biztosít. Ha sikerül megnyerni a pályázatot, a kivitelezés még idén megvalósul.

Nagy Csaba polgármester elmondta – az FSC jó kapcsolatot ápol az MKSZ-szel, a füzesabonyi utánpótlás kézilabdacsapatot támogatja a szervezet, bekerültek a Kézilabda az iskolában programba is.

forrás: https://fuzeshirek.hu/sportcsarnok-kuzdoter-felujitasra-palyaznak/