Remekeltek az FSC leány és fiú kézilabda csapatai

2021.11.23 19:37

Gyermekbajnokság Lány U13

Füzesabony Városi Sportcsarnok, 2021. 10. 21

Gyöngy Márió edző értékelése:

A héten sokkal több időt szántunk a védekezés gyakorlására, és ennek javulását észre is lehetett venni a mérkőzéseken. Borsod csapata ellen egész mérkőzésen jól játszottunk , támadásban zárt és nyitott védekezés ellen is szép megoldások születtek. Gyöngyös csapata ellen mindig nagyobb izgalommal lépnek pályára a lányok. Ezt az első félidőben ez nem lehetett észre venni a csapaton. Ügyesen játszottak. Második félidő első 10 percében , sajnos már nem először sok hiba van a játékunkba főleg támadásban. Ezen mindenképp dolgoznunk kell . Utolsó 10 percre megértették a lányok mit kellene csinálni , és ezekből eredményesek voltunk. Köszönjük Füzes Étteremnek a felajánlását!

Kavics Füzesabonyi SC – Borsod SK 25:13 (13:6)

Kavics Füzesabonyi SC- Gyöngyösi KK 23:11 (16:6)

A csapat tagjai:Gál Luca , Nagy Janka , Oláh Jázmin  , Oláh Panni , Perge Panna , Szászi Viktória , Vollai Liliána.

 

Gyermekbajnokság FU14

Füzesabony, Városi Sportcsarnok , 2021.11.13.

Gyöngy Márió edző értékelése:

Borsod csapata ellen azokat a dolgokat amikre készültünk védekezésben sikerült megvalósítani. Támadásban volt több a hiba ,de átlövésekből eredményesek voltunk így sikerült megnyerni a mérkőzést.

Kazincbarcika ellen , első félidő remek játéka meghatározta a mérkőzést. Ezen találkozón is jól védekeztünk ez mellé párosult egy kimagasló kapusteljesítmény is. Támadásban pedig több jó egyéni teljesítmény volt mint az első mérkőzésen. Második félidei játékunkkal is elégedett vagyok , bár itt már több ziccer is kimaradt.

Karaván Füzesabonyi SC – Borsod SK 26:21 (13:9)

Karaván Füzesabonyi SC- Kazincbarcika 30:11

A csapat tagjai:Bánik Balázs, Győri Ádám ,Kiss-Nagy Ábel ,Molnár Máté, Szabó Bálint , Szabó Balázs , Szabó Márton , Széles Tamás (kapus), Uti Zalán.

Gyermekbajnokság , Lány U12

Gyöngyös , Dr. Fejes András Sport és Rendezvénycsarnok, 2021. 11. 14.

Gyöngy Márió edző értékelése:

Gyöngyös csapata ellen álmosan kezdtünk (8perc 0:2). Utána feljavult a támadójátékunk , védekezésbe pedig többet ütköztünk és egy kiváló kapusteljesítménynek is köszönhetően sikerült győzelmet szerezni egy jól felkészített ellenféllel szemben. Balmazújváros csapatával szemben , az első félidőben még gondot okozott az ellenfél kimagasló tudású játékosával szembeni védekezés , ebből kaptuk a gólokat. Második félidőben ezt is sikerült megoldanunk. Külön öröm, hogy minden mezőnyjátékosnak sikerült gólt szereznie.

Agrár Füzesabonyi SC- Gyöngyösi KK 16:6 ( 9:4)

Agrár Füzesabonyi SC - Balmazújvárosi LKSE 28:16 (13:9)

A csapat tagjai: Antal Szonja , Gál Luca ,, Nagy Janka , Oláh Míra , Oláh Panni(kapus) , Perge Panna , Prokai Panka , Tasi Nikolett , Veres Lara , Vollai Liliána.