Püspökladányi KE - STAVMAT Füzesabonyi SC és STAVMAT- Füzesabonyi SC - DVTK-Eger II. - NB III. Fiú Serdülő kézilabda

2018.11.27 13:31

Szombaton Püspökladányba látogatott el a füzesabonyi serdülő csapat. A tabella 9. helyén helyezkedő csapatnak esélyt sem adtak a Stavmat FSC fiataljai. Rendre gyors gólokkal tudták súlytani ellenfelüket, így már az első félidő végére 17-5-re vezettek is. Második félidőre már mindenki pályára került és bizonyítani is tudott mindenki, így tovább növelve előnyüket, magabiztos győzelmet tudott magának az FSC csapata 36-16, megérdemelten hozták el a 2 pontot.

Itthoni környezetben a az Eger II. csapatát fogadtuk a csütörtöki napon. Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két csapat, 13-13 eredményel vonultak az öltözőbe a csapatok. Második félidőre erőnlétét kihasználva nem kegyelmezett a Stavmat Füzesabonyi SC csapata. Felkeményedett a védekezés, kapuba szenzációs teljesítmény, és a támadó játék is jócskán feljavult. Végeredmény, 30-20. Ismételten zsebelték be a fiatalok a 2 pontot.

Tamás Tamás:

Hétről hétre meglepnek a fiaim. Hihetetlen elszántság és küzdeni akarás van a csapatomban. Fejben is higgadtak tudunk maradni szinte már a mérkőzés végéig, ami még hatalmas fegyver lehet a kezünkben. Természetesen technikailag még rengeted munkánk van, de úgy érzem, hogy jó irányba haladunk. Gratulálok a csapatnak!