Nyíradony VVTK - Füzesabonyi SC - NB III. Leány Serdülő

2018.12.11 12:18

Nyíradony VVTK - Füzesabonyi SC 22:31(10-17)
Leány serdülő III.osztály

Harangi Imre Rendezvénycsarnok Nyíradony 2018.12.09. 10:00
38 néző
Vezette: Katona János, Szilágyi József

Füzesabonyi SC: VÁRALLYAY V.(k)- BESENYEI D.(2), POMAHÁZI A.(4/3), NAGY Luca (10), SZABÓ R.(1), DEMETER D.(3),VÁRADI SZ.(k),SZABÓ N.(2),NAGY Liza(3),TAMÁS Cs.,SZABÓ L.(2),PINTÉR G.(1),TÓTH F.,BESENYEI L.(3),KALICZ E., SÁRI I.,

Vezetőedző: Benedek Réka

Kiállítások: 4perc ill. 8 perc
Hétméteresek:2/0, ill 4/1

 

A szezon utolsó mérkőzésére készültünk,a korai indulás ellenére meglepő módon nem kezdtük álmosan a mérkőzést.Támadásban nagyon könnyen jutottunk el helyzetekig,amit rendre gólra is tudtunk váltani,a védekezésben voltak hibáink,de ezt is sikerült javítani gyorsan.
Nagyon örülök hogy végre az átlövőjátékunk is működött, ebben mindenképp előre tudtunk lépni az előző mérkőzésekhez képest. Méltó zárása volt ez az őszi szezonunknak,nagyon örülök,hogy amiket megbeszéltünk a lányokkal azokat sikerült teljesíteni, az utolsó fordulókból győztesen tudtuk elhagyni a pályát,így szépen gyűjtögettük a pontjainkat is,januárban kemény munka indul,addig egy kicsit kipihenhetik ezt a fárasztó szezont,és bízom benne,hogy tavasszal meglepetéseket is tudunk okozni. Köszönöm a lányok kitartó,szorgalmas munkáját, a szülők, támogatását, és kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!