Nyerték a serdülő fiúk a rangadót

2019.11.16 09:51

A bajnokságban vezető STAVMAT-Füzesabonyi SC fiú serdülő csapata csütörtökön a Városi Sportcsarnokban listavezetőként fogadta bajnoki találkozón a 3. helyen álló Kisvárdát.
Rangadóhoz méltó kiélezett küzdelem folyt a pályán az egész mérkőzés alatt. A vendég csapat végig egyenrangú ellenfélnek bizonyult az abonyiak számára. Az FSC fiataljai csak a végjátékban tudtak ellépni nagyobb különbséggel ellenfelüktől.

– Örülök a győzelemnek, mert egy igazán jó csapatot sikerült legyőznünk a mai napon, mégha nem is a legjobb játékkal. Pedig nagyon jól kezdtük a mérkőzést. 4 gólos vezetésünknél úgy éreztem elkaptuk a fonalat, de ezután támadásban rendre belehibáztunk, így magunkra húztuk ellenfelünket. Innentől kissé görcsössé váltunk, s a végjátékig fej-fej mellett haladtunk. Habár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Kisvárda egyszer sem vezetett a meccsen.
A mérkőzés nagy részében jól működött a védekezésünk. Emellett Szabó Botond és Lányi Pál átlövőteljesítménye, Bartók Barnabás védései és Gondos István betörésgóljai kellettek a győzelemhez- mondta Fügedi Csaba edző a meccs végén.

Eredmény:

STAVMAT Füzesabonyi SC – Kisvárda KC
29 : 22 (12 : 10)
FSC:
BARTÓK B (kapus), Sz. Kovács V 3, SZABÓ B 11, LÁNYI P 9, Kiss L, Angyal A 1, GONDOS I 5, Szabó G, Kovács B, Kriston Á, Kerékgyártó M, Zug M, Kovács E
Edző: Fügedi Csaba

Forrás: fuzeshirek.hu