Női ifjúsági kézilabda: három meccsből, három győzelem

2022.02.27 13:24

2022.02.19. Marosi István Városi Sportcsarnok Ózd

Lóci DSE-STAVMAT Füzesabonyi Sc 24-41

Tietze Kitti edző értékelése:

Elég fáradtan kezdtük a mérkőzést ebből adódóan az elején még akadtak problémáink, azonban amint túl tudtunk lépni az ellenfél lassabb tempóján szépen jöttek a gyors indításaink és a gólok. Egyre gyorsabb ütemű második félidő után meg már hamar ki tudtuk alakítani a két csapat közti különbséget. Örülünk, hogy mindenki hozzá tudott adni a csapat sikeréhez, külön kiemelve a serdülő korú játékosok remek beilleszkedését is.

 

2022.02.20. Általános Iskola Sportcsarnok, Mezőkeresztes

Mezőkeresztes VSE- STAVMAT Füzesabonyi SC 30-33

Tietze Kitti edző értékelése:

Mezőkeresztesen a lányok nem egy bajnok csapathoz méltóan játszottak, bár több tényező is volt számukra ami megnehezítette a dolgukat mint például, a játékosok cserélgetésének a hiánya, de legjobban az, hogy a Mezőkeresztesi lányok igen csak felkészülten érkeztek a mérkőzésre ezzel megnehezítve a játékukat a Füzesabonyiaknak. 

Elég nehezen kezdtük el a mérkőzést és szinte egész mérkőzés alatt a lányok csak futottak az eredmény után, mint ha nem is tudták volna, hogy most hol is vannak, de szerencsére az utolsó 4 percben valami történt velük és 3 góllal átvették a vezetést ezzel megnyerve a mérkőzést. 

 

2022.02.26. Teleki Blanka Ált. Isk. Sportcsarnok, Füzesabony 

STAVMAT Füzesabony- Bőcs KSC 66-18

Tietze Kitti edző értékelése:

Bőcs 4+1 játékossal érkezett hozzánk, így hamar eldőlt hogyan is fognak a lányok játszani. Ennek ellenére a Bőcs végig igyekezett mindent megtenni azért, hogy úgy jöjjenek le a pályáról, hogy mindent megtettek amit tudtak.

Igyekeztünk sportszerűen játszani így mi is 4+1-en álltunk fel a pályára. Szerencsénkre volt cserénk így tudtuk forgatni a csapatot, ezálltal mindenkit pályára tudtunk tenni. Holnap folytatjuk a Vitkával és bízunk Renivel abban, hogy továbbra is helyt tudunk állni a lányokkal.