Nem sikerült itthon tartani a két pontot a serdülő lányoknak

2021.02.10 10:29

Vasárnap délután a Füzesabonyi SC Villanyász csapata a Heves együttesét fogadta a sportcsarnokban. A hétvégén a második mérkőzésük volt a serdülő lányoknak, ami nem megszokott. Mindig rangadónak számít egy megyei rivális elleni mérkőzés korosztálytól függetlenül. A csapatnak ezúttal nem sikerült itthon tartani a két pontot.

Tamás Tamás edző  értékelése:
Először is gratulálni szeretnék a hevesi csapatnak! Mind a két csapat sok hibával játszott, de ezen a mérkőzésen a vendégeknek jött ki jobban a lépés. Nem tudom arra fogni, hogy előző nap is bajnoki mérkőzésünk volt, hiszen a végjáték kezdetéig nyitott volt a mérkőzés. Örülök, hogy ilyen meccset tudtunk játszani, ezekből az elvesztett mérkőzésekből sokkal többet tudunk tanulni, mint egy könnyedén megnyert összecsapásból. Második vereségünk az idén, abszolút nincs okunk kesergésre. A küzdéssel semmi gondunk nincs, a túlzott izgulással viszont igen.


Kezdő: Kalicz E. (K), Tamás Cs. (2), Kriston K. (8), Nagy L., Nagy Lu. (5), Demeter D., Pomaházi  A. (2) Csere: Várallyay Virág (K), Czakó G. (3), Pomaházi K. (2), Szabó N., Szabó L., Bocsi D. (K) 

Villanyász Füzesabonyi SC-Heves SE 22-26 (11-12)