Nehéz hatvan perc a Hatvan ellen

2019.10.07 08:49

Harmadik fordulójához érkezett az NB II-es női kézilabdabajnokság. Vasárnap délben megyei rangadónak adott otthont a Városi Sportcsarnok.

A hibátlan  füzesabonyi lányok, a két vereséggel kezdő Hatvan csapatát fogadták. Magabiztosan kezdték a mérkőzést a hazaiak bár a vendégek nem adták könnyen a bőrüket, nagyon meg akarták szerezni első győzelmüket, a félidő derekáig két gólnál többel nem vezetett az FSC 7:5. Homokszem került az abonyi gépezetbe, nem ment a játék, kimaradtak a ziccerek, jött a hatvani egyenlítés a 22. percben. Tamás Tamás edzőnek egy választása maradt. Időt kért, de ez sem hozta meg a várt áttörést. Nagyon pontatlanul és görcsösen játszottak hazaiak, így előny nélkül mentek a szünetre.

A második játékrész elején két gyors góllal kezdett a Füzesabony, majd tovább növelve előnyét a 38. percben 16:13-ra vezetett, de még semmi nem dőlt el. A Hatvan folyamatosan ott lihegett hazai csapat nyakán és két-három gólnál nagyobb különbség nem alakult ki. Az első füzesabonyi gólzsák a 22. percben nyílt ki. 25:21. A második félidei játéka alapján megérdemelten győzött a Füzesabony SC női kézilabdacsapata. A győzelmet beárnyékolja Rozgonyi Réka valószínűsíthető keresztszalag szakadása. Jobbulást az FSC játékosának!

Füzesabony SC – Hatvani KSZSE  29:24  (12:12)