MSE. Mátraballa - Füzesabony SC - HEVES U17 Labdarúgás

2018.10.08 14:31

Nagyarányú győzelem a hétvégén!!

MSE. Mátraballa - Füzesabony SC U-17 - 3:18

Két minimális vereségünk volt az elmúlt 2 fordulóban. Mindenképp úgy utaztunk Egercsehibe, hogy kötelező javítani, kötelező visszatérni a helyes útra, amit az első két fordulóban kijelöltünk magunknak!


A fiúkkal nagyon készültünk a mérkőzésre, s ennek érdekében igen keményen edzettünk az előző héten. A lehető legjobb összeállításban, s igazán szép időben kezdtük a mérkőzést! Az első 5 perc huszárosra sikeredett, hisz 3 gólos előnybe kerültünk!
Majd ez az előny egy kicsit bennünket vetett vissza, s rossz felfogásban játszottunk sok hibával, s néha a rossz pálya talaja is megtréfált bennünket. Az első félidő végén azért 6:0-s előnnyel zártunk.


Mivel látszott, hogy a csapatom minden elemében jobb, ezért megbeszéltük a szünetben, hogy el kell érni a 20 gólos álomhatárt!! Ez a motiváció jól sikerült, és ennek hatására a fiúk elértek 18 találatot. Ez kevés volt, ezért a találkozó végén még 20x50 méteres futáson vettek részt, amit becsületesen meg is csináltak!!


Csapatom visszakerült a dobogóra, s innen már nem szeretnénk lekerülni. Azért minden játékosom dicséretet érdemel!! Külön köszönöm az ide is szép számmal elutazó és óriási hangulatot teremtő szülők fergeteges szurkolását! Hajrá FSC !!
(Az összeállítást és a cseréket az MLSZ adatbankban olvashatjuk el)

A sok-sok gólt szerzők névsora:

Fazekas Martin - 7  
Pusoma Sándor - 4  
Szajkó Szilárd - 2 
Fabók Dániel - 1
Bóné Dominik - 1
Báder Szebasztián - 1 
Balázs Patrik - 1
Pusoma Dávid - 1