Meccs nincs, járvány van. Önkéntes munkát vállaltak az FSC sportolói

2020.04.11 10:41

Három fertőtlenítő  pont nyílt a koronavírus-járvány miatt Füzesabony legforgalmasabb helyein szerdán, hogy azoknak a járókelőknek akik többek közt dolgozni, bevásárolni igyekeznek lehetőségük legyen kézfertőtlenítésre. Szombaton a Füzesabonyi Sport Club játékosai önkéntes munkát vállalva álltak be a fertőtlenítő pontok mögé.

A fertőtlenítő pontok a SPAR Áruháznál, a Belvárosi ABC-nél, a telepi részen pedig a Honvéd Hősi emlékműnél kezdték meg a városban. A szerdai kezdéskor önkéntes munkában Nyitrai Zsolt a térség országgyűlési képviselője, Nagy Csaba polgármester és Molnár Richárd alpolgármester is részt vett a fertőtlenítési tevékenységben.
 

Szombaton a Füzesabonyi Sport Club játékosai önkéntes munkát vállalva álltak be a fertőtlenítő pontok mögé, hogy így segítsék a járókelőket a biztonságos vásárlásban, ügyeik intézésében.

Elmondták, fontos küldetés ez számukra, hogy megóvják embertársaikat a veszélytől és mivel sem futball sem kézilabda bajnokság sincs már ebben a szezonban, így minden hétvégéjük szabad.

Ugyanakkor azt tanácsolják az üzletekbe igyekvőknek, ha tehetik maradjanak otthon!

Forrás: fuzeshirek.hu