Lóci DSE - Juhász '99 Füzesabonyi SC - NB III. Női Ifjúsági kézilabda

2019.05.13 19:45

Lóci DSE - Juhász '99 Füzesabonyi SC 33:27 (16:12)
Női ifjúsági III.osztály


Ózd, 2019.05.12. 11:00 
100 néző 
Vezette: Apatóczky Máté, Herr Krisztián
Juhász '99 Füzesabonyi SC: Végh L.(k),Valent Sz. (4), Halmai M. (7), Nagy N.(2), Kriston N.
(8), Máté M. (1), Szabó Zs. (5/2), Tóth B. (kapus), Szajkó A., Sipos G.
Vezetőedző: Héjjas Tímea
Hétméteresek: 7/5, ill. 5/2
Kiállítások: 8 perc, ill. 6 perc


Szoros mérkőzés a Lóci DSE otthonában!


Vasárnap 11 órakor játszotta soron következő mérkőzését ifjúsági együttesünk. A Lóci DSE csapatánál vendégeskedtünk, akik jelenleg a bajnokság éllovasai.
Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, ahol sajnos vereséget szenvedtünk, viszont méltó ellenfelei voltunk az első helyen álló gárdának. Az első félidőben eljutottunk ziccerekig, aminek nagyon örültem, hiszen nyitott védekezés ellen végre eredményesek tudtunk lenni, előre tudtunk lépni az elmúlt időszakhoz képest. A kapuban jó teljesítményt tudtunk nyújtani, ebből néhány gyors gólunk is született, viszont a rossz helyzetkihasználásunk és a nem kellően agresszív védekezésünk miatt 4 gólos hátrányban vonulhattunk pihenőre. A második játékrészben kicsit bátrabb támadójátékkal tértünk vissza, de a védekezésben nem
mindig tudtunk reagálni a 7 mezőnyjátékossal játszó Ózd támadásaira. A fáradtság is közrejátszott ebben az időszakban, de rengeteg tanulságot hozott ez a mérkőzés is. A reakciógyorsaságban, gondolkodásban még mindig fejlődnünk kell, de dicséret illeti a lányokat, mert szépen helytálltak a vasárnapi derbin.
Következő mérkőzés hazai pályán május 18-án 15:00-tól a SZEPA KSE ellen, ahol nagy lépést tehetünk afelé, hogy megszerezzük az áhított 5.helyezést az idei bajnokságban.


Hajrá Csajok! Hajrá FSC!