Kemény dió volt a Debrecen

2019.11.24 09:09

Az eddig veretlen listavezető DEAC NK Kft csapatát fogadta az FSC Fenstherm Future csapata szombat délután a az NBII Észak-keleti bajnokság 9. fordulójában.

Erősen kezdtek a vendégek, a meccs 5. percében már 4 gólos előnyt  tudtak magukénak. A hazaiak  nehezen bírták feltörni a kemény debreceni védelmet. A vendégek támadásai pedig gólokkal értek véget. Az első sokkból maguk hoz  térő  hazaiak egyre eredményesebben támadtak, de a 4 gólos hátrány nem akart apadni. Sőt tovább nőtt a különbség. A 15. percben már 3-10-et mutatott az eredményjelző. A csapatok 8-16-os állásnál vonultak az öltözőbe. 

A második félidőben az FSC szerezte meg az első gólt. A sokkal energikusabban kezdő hazaiaknak  mégsem sikerült lefaragniuk a hátrányukból. A 15 percben 12-20 mutatotott az eredményjelző. Az FSC játékát a játékvezetőknek is sikerült „fékezniük”, mivel az ellenfél szabálytalanságainál furcsa módon elfordították a fejüket. A meccs18-25-ös eredménnyel zárult, a nagyobb játékoserőt felvonultató DEAC megérdemelten nyert, viszont a mérkőzés gólaránya nem tükrözte a pályán látottakat.

Forrás: fuzeshirek.hu