Juhász '99 Füzesabonyi SC - Mátészalkai MTK - NB III. Női Ifjúsági kézilabda

2019.03.04 19:13

Juhász '99 Füzesabonyi SC- Mátészalkai MTK 24:23 (14:9)
Női ifjúsági III.osztály
Füzesabony, 2019.03.03. 15:00 
50 néző 
Vezette: Szepesi Noel, Tóth Rajmund
Juhász'99 Füzesabonyi SC: Végh L.(k), Máté M.(5), Valent Sz. (1), Nagy N.(3), Kriston N.
(7/1), Sipos G., Pomaházi K.(2), Tóth B. (kapus), Halmai M. (5) Szajkó A.(1), Sári E., Pintér
G.
Vezetőedző: Héjjas Tímea
Edző: Benedek Réka
Hétméteresek: 1/1, ill. 3/2
Kiállítások: 10 perc, ill. 6 perc
A vasárnapi ifjúsági mérkőzés igencsak megteremtette a parázs hangulatot a füzesabonyi sportcsarnokban, hiszen nagy csatában nyertek lányaink a bajnokságban 3. helyen álló Mátészalkai MTK alakulata ellen. A szív diadalát láthattuk, hiszen a lányok az utolsó pillanatig küzdve arattak 1 gólos győzelmet.
Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, megleptük az ellenfelet, így kissé idegessé és kapkodóvá váltak. Kiemelkedő volt a kapusteljesítményünk az egész mérkőzés során, az átlövéseket hatástalanítottuk és a szélsőik is elbizonytalanodtak. Természetesen dicséret illeti a védekezést is, amiben voltak hibák, de már itt is láttuk az akaratot a lányok arcán. Sok könnyű gólt tudtunk szerezni indításból, átlövésből is eredményesen vállalkoztunk, így kialakult félidőre 5 góllal vezettünk.
A második játékrészben kissé elfáradtunk, kapkodtunk és több labdát elszórtunk, így visszahoztuk ellenfelünket a meccsbe. Sajnos sérülés és betegség, hiányzás miatt elég kevesen vágtunk neki a mérkőzésnek, így nem csoda, hogy fáradtak a lányok. De a szívük vitte őket tovább és a végletekig kiélezett mérkőzésen teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.
Nagyon büszkék vagyunk a lányokra, amit megbeszéltünk, azt maximálisan megvalósították. Kértük, hogy tegyék ki a szívüket, lelküket a pályára és bármi az eredmény, büszkék leszünk rájuk. Azok is lehetünk, nem csak mi, hanem az egész publikum, aki kilátogatott a mérkőzésre és szurkolt a lányoknak! Köszönjük szépen!
Hajrá FSC!