Juhász '99 Füzesabonyi SC- Lóci DSE - NB III. Női Ifjúsági kézilabda

2018.12.06 13:14

Juhász '99 Füzesabonyi SC- Lóci DSE 23:34 (9:17)
Női ifjúsági III.osztály
Füzesabony, 2018.12.02. 15:00 
70 néző 
Vezette: Ragó Ádám, Tóth Viktror
Juhász'99 Füzesabonyi SC: Végh L.(k),Valent Sz, Halmai M. (4), Nagy N.(3), Kriston N. (8),
Máté M. (2), Szabó Zs. (2), Tóth B. (kapus), Szajkó A.(4), Sári E., Sipos G., Koncz D.,
Pomaházi K.
Vezetőedző: Héjjas Tímea
Edző: Benedek Réka
Hétméteresek: 1/0, ill. 6/5
Kiállítások: 2 perc, ill. 6 perc
Az ifjúsági csapatunkhoz a listavezető Lóci DSE fiataljai látogattak el vasárnap a füzesabonyi sportcsarnokba. Szerettük volna az elmúlt két megnyert  mérkőzésünk után hazai pályán győzelemmel zárni az őszi szezont. Sajnos ez nem sikerült hiszen 11 gólos vereséget szenvedtünk az első helyen álló ózdi alakulattól.
Jól kezdtük a mérkőzést, készültünk, hogy egy játékosuk kiemelkedően sok gólt szerzett az eddigiekben, így oda összpontosítottuk a védelmünket, ami jól is működött, nem kellett emberfogást alkalmaznunk. Viszont támadásban meggyűlt a bajunk a nyitott védekezésükkel, amiből nagyon sok könnyű gólt szereztek. Kértük a lányokat, hogy mozogjanak az üres területekre labda nélkül és ne izgulják el a passzokat, ha viszont eladtuk a labdát akkor gyorsabban érjünk vissza – sajnos ezt nem tudtuk teljesíteni.
A második játékrészben még nagyobb különbség alakult ki, hitevesztett és akaratgyenge lett a játékunk elöl és hátul is. Jól alkalmazta a vendég csapat a kapus nélküli emberelőnyös játékot, nem tudtuk megfelelően kihasználni az „üreskapus” helyzeteinket, így ezeket sokkal többet kell gyakorolnunk. Az utolsó néhány percben újra magukra találtak lányaink, de ekkor már késő volt.
Volt néhány jó egyéni teljesítmény, szép megoldások támadásban és a védekezésben is voltak bíztató momentumok. Ugyanakkor az akaratban nem éreztük azt, amit az előző két mérkőzésen. Nem engedhetünk le, küzdeni, hajtani is meg kell tanulni és elhinni azt, hogy többre képesek a lányok, mint azt gondolják sokszor.
Utolsó mérkőzésünket a Szepa KSE ellen játsszuk az őszi szezonban, december 9-én 18 órától.
Hajrá Csajok! Hajrá FSC!