Juhász '99 Füzesabonyi SC- Kazincbarcikai KSE - NB III. Női Ifjúsági kézilabda

2018.09.24 19:08

Juhász '99 Füzesabonyi SC- Kazincbarcikai KSE 25:5 (13:2)
Női ifjúsági III.osztály

Füzesabony, 2018.09.22. 12:00
60 néző
Vezette: Szepesi Noel, Tóth Rajmond

Juhász'99 Füzesabonyi SC: Végh L.(k), Máté M.(2), Szajkó A.(5), Nagy N.(3), Kriston N. (2), Rátkai A., Szabó Zs. (3/1), Valent Sz., Sári E.(1), Halmai M. (8), Sipos G., Koncz D.(1), Pintér G., Pomaházi K.

Vezetőedző: Héjjas Tímea
Edző: Benedek Réka

Hétméteresek: 3/1 ill. 8/3
Kiállítások: 6 perc ill. 2 perc
A 2018/2019-es szezon második bajnoki mérkőzését, ugyanakkor az első hazai derbit játszotta le ifjúsági csapatunk, akik nagyarányú 20 gólos győzelmet arattak a honi publikum előtt.


A múlt heti hevesi mérkőzés tapasztalatainak levonása után a heti edzésmunkában nagyobb szerepet kapott a védekezés, az alapmozgások begyakorlása és az önbizalomépítés. Sokkal nagyobb akaratra, keménységre, csapatmunkára fektették a hangsúlyt a védekezésben,míg a támadásoknál az alapmozgásokon kívül főként az önbizalom és a bátorság az, amit fejlesztenünk kell. Nagyot léptek előre a lányok ezen a mérkőzésen, az edzők elégedettek lehettek mind a hátsó alakzattal, amely végül határozott és kemény volt, mind a gólok gyártásával, amelynél pedig a gyors, könnyű gólok  mellett a rendezett védelem ellen is eredményesek tudtak lenni. Külön öröm, hogy csapatként, egymást biztatva léptek pályára és akik a múlt héten kevesebb szerephez jutottak, ők is élni is tudtak a lehetőséggel. A mérkőzésen egyetlen kapussal, Végh Lolítával számolhattak az edzők, aki hárításaival hozzásegítette társait a nagyarányú győzelemhez. Sajnálatos módon a héten másik kapusunk, Tóth Barbara ujjtörést szenvedett, akinek innen is jobbulást és mihamarabbi felépülést kívánunk!
A kilátogatók egy új arcot fedezhettek fel a pad mellett, hiszen a csapat vezetőedzőjeként Héjjas Tímea meccselhetett először a füzesabonyi csarnokban. A mérkőzésről és Benedek Rékával folytatott közös munkájukról kérdeztük őt:
"Gratulálunk a csapatnak a győzelemhez, maximálisan megpróbálták betartani azokat, amiket edzésen megbeszéltünk és gyakoroltunk. Örülök, hogy mindenki lehetőséghez jutott és bátran kézilabdáztunk, ami Hevesen hiányzott. Van még amin javítanunk kell, de nagyon örülök, hogy Rékával dolgozhatok, hiszen úgy érzem nagyon jól kiegészítjük egymást. Korábban játszottunk együtt, régebbről ismerjük egymást, így nem okozott gondot, hogy megtaláljuk a közös hangot. A lányokkal még mindig ismerkedünk, de remélem az új impulzus jó hatással lesz rájuk is. Örülök, hogy itt dolgozhatok, Hajrá Füzesabony! "