Juhász `99 Füzesabonyi SC - Hajdúböszörményi TE - NB III. Női Ifjúsági kézilabda

2019.03.19 09:24

Juhász `99 Füzesabonyi SC - Hajdúböszörményi TE

Álmosan, langyosan és kihagyott ziccerekkel kezdtük a mérkőzést, amely 8 perc után az első időkérést eredményezte a hazai oldalon. Az ellenfél kapusa az egész találkozó során megnehezítette a dolgunkat, de a lányok hozzáállása egyre jobb lett, elkezdtek lendülettel dolgozni és hinni magukban. Így az első félidő végén 11-13-as állásnál beszélhettük át, hogy mit is kellene változtatni.
A második játékrészben hosszabb támadásvezetést kértünk a lányokról és több önbizalmat, majd átlövésből és továbbjátékokból is eredményesek tudtunk lenni.
Megnyertünk az 1:1 elleni küzdelmeket, kiállításokat tudtunk kiharcolni elöl, hátul pedig a kapusaink jó teljesítménnyel tartást adtak a csapatnak. A védekezéssel elégedettek voltunk, viszont a büntetők értékesítésével már nem igazán. Mérkőzések óta problémát okoz, jelen esetben 6 kihagyott büntetővel nyertünk mégis mérkőzést!
Nagyon nagy dicséret illeti a lányokat, mert a hiányosságokat ellensúlyozza a szívük, akaratuk és egymásért való küzdésük, így egy CSAPATként mérkőzéseket nyernek! 

Dolgozunk tovább hiszen a tudatosságban és a páros-hármas kapcsolatokban még van mit javítanunk és 3 hét múlva nehéz ellenféllel találkozunk a Nyíregyháza személyében.