Jó formában kezdték a férfi kézisek a szezont

2020.02.16 16:34

Egy igazi tétmérkőzéssel kezdte a tavaszi szezont az  Fenstherm-Future FSC férfi kézilabda csapata. A Kisvárda KC-t fogadták szombat délután a sporcsarnokban  és nyírségi gárdával sose könnyű meccsezni. Pláne úgy hogy Bánik Roland edző eltiltás miatt csak nézőtérről figyelhette az eseményket. Közvetlen instrukciókat a játékos- edző Tamás Tamástól kaptak a játékosok.

Harapósan kezdődött a találkozó és a hazaiak jutottak elnyőhöz. A vendégek sem adták könnyen magukat ott loholtak az abonyi csapat sarkában. Oda-vissza potyogtak a gólok, és 14-11-ea eredménnyel vonultak az öltözőbe a csapatok. A második félidőben két gyors góllal köszöntek be a várdaiak, de szerencsére a jó formában védő Gulyás Levente elvette az egyenlítés lehetőségét a vendégektől. Az izgalmak ettől persze nem lettek kisebbek az egyre idegesebben játszó vendégek nem adták fel. Négy gólnál többre nem tudott elhúzni az FSC.

A játékrész közepén úgy tűnt egy kis időre, hogy sikerül eldönteni a találkozót, de a várdaiak ismét visszakapaszkodtak. A hajrában összeszedett játékkal és továbbbi Gulyás bravúrokkal biztosította be a győzelmet a hazai gárda, 26-22-es végeredménnyel ért véget a találkozó.

A tabellát, honlapunkon is megtekinthetik.

Forrás: fuzeshirek.hu