Igazi csapatmunka, remek szezonkezdet

2021.03.29 08:44

A koronavírus-járvány miatt csak a hétvégén rajtolt el a 2020/2021. évi asztaliteniszHeves megyei csapatbajnokság, melyben egyesületünk két együttessel képviseli magát. A megyei I. osztályban szereplő Füzesabonyi SC I. vendége a HRT Spedition Egri AK III. gárdája volt. A mérkőzés jól kezdődött: a Molnár Zoltán-Sztakó István páros 3:1-re, míg a Petővári Attila-Tóth Szilárd duó fordulatos csatában, mérkőzéslabdákat is hárítva 3:2-re győzött.

Az egyéni találkozók első körében füzesabonyi részről csak Tóth Szilárd hagyta el győztesen az asztalt, így a vendégek kiegyenlítettek (3:3), majd rövid időre a vezetést is átvették. Szerencsére a második körben Petővári Attila, Sztakó István és Tóth Szilárd is felülmúlta ellenfelét, így fordult a kocka (6:4). A harmadik körben Molnár Zoltánnak, Petővári Attilának és Sztakó Istvánnak köszönhetően tovább nőtt az előny (9:5), majd Molnár Zoltán és Petővári Attila biztosította be a Füzesabony győzelmét, így - a második csapat sikerével - nagyszerűen indult a szezon egyesületünk számára.

Füzesabonyi SC I. - HRT Spedition Egri AK III. 11:7
Győztek: Petővári Attila 3, Molnár Zoltán 2, Sztakó István 2, Tóth Szilárd 2, Molnár Zoltán-Sztakó István 1 és Petővári Attila-Tóth Szilárd 1