Hozták a kötelezőt a kézilabdás lányok

2021.05.09 08:52

A szezon utolsó hazai mérkőzését játszotta az FSC női kézilabdacsapata szombaton a sportcsarnokban az ózdi Lóci DSE-vel. 

A járványügyi nyitás jegyében immár közönség előtt, hiszen a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók jelen lehetnek a meccseken. 

A kezdés előtt egy perces néma felállásal emlékeztek a napokban elhunyt Trombitás Istvánra, az FSC egykori labdarúgó szakosztály elnökére. 

A jelenlegi listavezető hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést a sereghajtó ózdiakkal szemben. A közepes iramú félidő lefújásakor 15-6-os állással vonultak az öltözőbe a csapatok. A második játékrész is hasonlóan indult mint az első. A hazaiak pillanatnyi megingásából kicsit szorosabbá vált a meccs, de Tamás Tamás edző időt kért és rendezte a sorokat. A hajrában már igazi öröm kézilabdát játszott a csapat és 33-23-as végeredménnyel zárult a találkozó. 

Sok hónap után újra felhangzott a szurkolók „Szép volt lányok !” rigmusa. Az FSC jövő szombaton Mátészalkára utazik, ahol ki-ki mérkőzésen dől el a bajnoki cím sorsa a házigazdákkal.

Forrás: fuzeshirek.hu