Hétvégi körkép az utánpótlás kézilabdásokról

2019.10.22 14:26

Lány U13

Fügedi-Póta Domitilla edző értékelése:

Első tornájukat Gyöngyösön játszották a múlt hétvégén ahol két véglet várt a lányokra. Az első meccset a korosztályában a legjobbnak mondható hazai csapat ellen játszották. Nem hitték el, hogy nyerni lehet és sok hibát vétve alul maradtunk. A második mérkőzést egy új csapattal játszottuk Jászfényszaru ellen. Felszabadultan, örömmel játszottak, cserélgetni tudtam új posztokon a lányokat és a legnagyobb öröm, hogy mindenki gólt is tudott szerezni a mérkőzésen.

Fenstherm Kontakt FSC – Gyöngyös 16:20

Fenstherm Kontakt FSC – Jászfényszaru 40:4

Lány U14

Fügedi-Póta Domitilla edző értékelése:

Az U14-es forduló Balassagyarmaton került megrendezésre a hétvégén. Az első meccsen egy könnyebb ellenféllel kerültünk össze, ami nagyon kellett ahhoz, hogy a lányok önbizalma megjöjjön és elhiggyék hogy nincs félni valójuk ebben a korosztályban sem. Felszabadultan nyerték meg a mérkőzést 42-21 re. A második meccsen összekerültünk a hazai csapattal. Remek formát hoztak a lányok támadásban és még ilyen jó sosem volt a kapusteljesítmény. A védekezésünket javítani kell, de úgy hiszem ha egy hétig játszottunk volna, akkor se tudtunk volna nyerni. Sajnálom, hogy 12 évesen szembesülniük kellett azzal, milyen érzés az, ha két bíró dönti el ki is nyeri meg a mérkőzést. Számomra nyertek a lányok és büszke vagyok rájuk!

Fenstherm Kontakt FSC- Pásztó 42:21

Fenstherm Kontakt FSC- Balassagyarmat 21:22

Lány U11

Gyöngyösön szerepeltek a lányok, akik a TFSE Vámosgyörk csapata ellen vereséget szenvedtek, még a Mezőkövesd csapatát sikerült legyőzniük.

Gyöngy Márió edző értékelése:

A lányoknak nagy változás volt a nyáron a tavalyi szivacskézi után idén már bőrlabdával és normálméretű pályán játszunk. Látszott a lányokon, hogy ez az első mérkőzésük a váltás után. Láttam szép megoldásokat, de rengeteg munka vár még ránk. A lányok szorgalmasan járnak edzésre és mindent meg tesznek, hogy minél gyorsabban fejlődjenek.

Agrár Füzesabony SC – TFSE Vámosgyörk 11:14

Agrár Füzesabony SC- Mezőkövesdi KC 13:8

Fiú U13

Hazai pályán játszottak ahol Egri Városi Sportiskolát és SZEPA csapatát is sikerült le győzni.

Gyöngy Márió edző értékelése:

Sportiskola csapata ellen a mérkőzést rosszul kezdtük. Időkérés után változtattunk csapat felállásán és félidőben már döntetlen volt az eredmény. Második félidőben jó védekezés és kapusteljesítmény mellett, támadásban sikerültek azok a játékok, amikre készültünk.

Második mérkőzésen egy könnyebb ellenfél várt a csapatra. Örülök, hogy gyors lerohanásból ennyi gólt lőttünk és hogy mindenkinek sikerült gólt szereznie.

Karaván FSC – Egri Városi Sportiskola 16:15

Karaván FSC- Szepa  32:6

Fiú U12

A Gyöngyös és a Hajdúnánás csapata felett is sikerült győznie a csapatnak.

Gyöngy Márió edző értékelése:

Két erősebb ellenfél várt a fiúkra. A csapat ezen napon remekül játszott. Védekezésünk jó , kapusteljesítményünk kiváló volt. Támadásban pedig sok szép megoldást bemutatva sikerült gólokat szerezni. Örülök egyéni jó teljesítményeknek, Büszke vagyok a fiúkra!

Karaván FSC - Gyöngyösi KK 27:13

Karaván FSC – Hajdúnánás 31:17