Hatalmas küzdelem hozta meg a győzelmet

2021.03.28 09:55

Az FSC férfi kézilabdacsapata szombaton a HSE-Hungarospa Nádudvart fogadta a sportcsarnokban.

A Hajdúnánás ellen elszenvedett múltheti vereség után nagyon fontos volt a hazai pontszerzés a Bánik legénység számára, ha dobogó közelben akarták tudni magukat a tabellán. Szombaton egy igen kellemetlen vetélytárs érkezett a sportcsarnokba a HSE-Hungarospa Nádudvar csapata személyében. Nagy iramban indult a meccs fej-fej mellett lőtték mindkét oldalon a gólokat a játékosok. Nagyobbrészt a hazaiak vezettek, de 2-3 gólnál jobban nem tudtak elhúzni a nádudvariaktól, aki végig ott lihegtek a nyakukban. A félidő utolsó másodperceiben lőtt okos találattal az FSC kettő gólos (17-15) előnnyel vonulhatott az öltözőbe.

A második játékrészben az első találatot a hazaiak szerezték meg, a vendégek azonban nem törtek meg  és tovább hajtottak az egyenlítésért.  Folyamatosan lőtték a válasz gólokat. A kiélezett küzdelemben 9. percben 20-20 -at mutatott az eredményjelző, újra nyíltá vált a meccs. Ezután pillanatnyi áramszünet következett be az FSC játékában ( 20-22)  és Bánik Roland edző időkéréssel rendezte a sorokat.  Sikerült megint fordítaniuk a hazaiaknak! (24-22)

A félidő hajrájában nyíltsisakos lett a játék, mindkét csapatban az utolsó tartalékjaikat  mozgósították a játékosokat. A bravúrosan küzdő hazaiak a 23. percben 29-25- re vezettek! Rákapcsoltak a vendégek is,  de már nem tudták megfordítani a meccset, 32-28-as FSC győzelemmel ért véget a találkozó.

Forrás: fuzeshirek.hu