Győzött a papírforma- kiesett a Magyar Kupa első fordulójában a női kézilabda csapat

2021.09.04 18:24

Az FSC első félidőt megnyerte, a másodikat elvesztette a NBI/B-ben játszó Hajdúnánás ellen.

A Magyar Kupa elmaradt első fordulóját „pótolta” be péntek délután a két csapat. Az FSC kispadján már az NBI-et megjárt tapasztalt edző Váczi Sándor irányította a füzesabonyi játékosokat. Az első félidőben a hazaiak meglepték az egy osztállyal fentebb szereplő Hajdúnánást. A sok hibával játszó vendégek ellen volt úgy, hogy 8 góllal is vezetett az FSC. A félidő végén a hazaiak nem tudták kihasználni az emberelőnyöket és kissé elszórakozva a hajrát magukra húzták az ellenfelet. 13-12-es hazai előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. 

A második játékrészben jött a gyors vendégegyenlítés, majd a hajdúságiak a meccsen először vezetéshez jutottak. A félidő közepéig még volt esélye a hazaiaknak az egyenlítésre, de a vendégek egyre jobban elkapták a fonalat és tovább növelték előnyüket. A meccs lefújásakor 23-34-et mutatott az eredményjelző, ami egyben azt is jelentette, hogy a női csapat elbúcsúzott a kupaküzdelmektől.

 

Asztalitenisz

Ebben a szekcióban nem található cikk.

Labdarúgás

Besenyőtelek nyerte az „el clasicot”

2021.09.19 08:58
FÜZESABONY–BESENYŐTELEK-ERŐSS ÚT 0–4 (0–0) Füzesabony, 80 néző. V.: Májer Konrád (Debreczeni K., Csuja Z.). FÜZESABONY: Éles V. (Nováki M., 75.) – Antók M. (Rézműves Cs., 75.), Gál D. (Penti Zs., 75.), Póka T., Karnizs G., Kállai R. (Molnár M., 67.), Fabók D., Tarnóczi V., Nováki M., Gulyás G.,...