Füzesabonyi Sport Club - Bőcs Községi Sport Club - NB III. Leány Serdülő

2019.02.19 10:01

Füzesabonyi Sport Club - Bőcs Községi Sport Club 23:20 ( 9:12)
Leány Serdülő III.osztály

Füzesabony, 2019.02.14. 15:00
Vezette: Dohány József, Nagy László

Füzesabonyi Sport Club: Várallyay V.(k), Pintér G., NAGY Liza (3/1), NAGY Luca (5), POMAHÁZI A.(5),Pomaházi K., SZABÓ R. (3),- VÁRADI SZ.(k), SZABÓ N. (2), Tamás Cs., SZABÓ L. (3), Tóth F., BESENYEI L.(2), Kalicz E., Besenyei D., Sári I.,

Vezetőedző: Benedek Réka

Hétméteresek: 3/1, ill. 3/3
Kiállítások: 12perc ill, 6 perc

Az első félidő 15.percéig fej fej mellett haladtak a csapatok,ekkor azonban pár eladott labda,technikai hiba,illetve a védekezésben történt figyelmetlenség megbosszulta magát, ellenfelünk ki is használta, és félidőre 3 gólos előnyt harcoltak ki ellenünk.
Úgy gondolom jókor jött a szünet,kicsit szusszanhattunk, pár taktikai dolgot meg is tudtunk beszélni a lányokkal, de ez még mindig nem számított behozhatatlan hátránynak. A második félidőt nem hogy szenzációsan kezdtünk,de még ettől is jobban folytattuk,a második félidő 11.percétől sorozatban 7 gólt lőttünk,míg ellenfelünket nem hagytuk gólt lőni 8 percen keresztül. Ehhez kellett a remek védekezés, az ötletes támadójáték,és a jó kapusteljesítmény! A bőcsi lányokon észrevehető volt már a fáradtság, a mi nagybetűs csapatunk pedig tovább küzdött és 3 gólos győzelmet arattunk! Nagyon örülök neki,hogy mind azok a játékelemek amiket edzéseken gyakorlunk visszaláttam a lányoktól,de ami még ennél is nagyobb büszkeséggel tölt el,ahogy kiharcolták ezt a győzelmet,egy percig sem feladva,igazi csapatmunka volt! Gratulálok a lányoknak, Valentin nap alkalmából, egy ilyen szép szezonkezdéssel ajándékoztak meg!