Füzesabony SC – Egerszalók SE - - HEVES U17 Labdarúgás

2018.11.13 15:24

Füzesabony SC – Egerszalók SE - 2:0

Az őszi kitűnő szereplésünk eredményeképp, igazi rangadó és a 2. helymegszerzése volt a tétje a mérkőzésnek! A srácok kitűnő hangulatban készültek a mérkőzésre, s az egymás után 3 sorozatban győztesen megvívott meccs önbizalmat adott a csapatnak!
Sajnos a mérkőzés 3. percében Barkóczi Kevin súlyos térdsérülést szenvedett és mentővel kellett az egri kórházba szállítani!
A csapat nem tudott eléggé koncentrálni az első félidőben, ami nagyban a sérülésnek tudható be. A helyzetek már ekkor megvoltak, s a védelmünk nagyon
jól zárt, és az ellenfél csak nagy ritkán jutott el a kapunkig.
A szünetben megpróbáltam rendezni a sorainkat. Nehéz feladat volt, mert mindenki el volt keseredve Kevin miatt! Ekkor fogadalmat tett a csapat, hogy a csapattársukért mindent elkövetnek, s megnyerjük a mérkőzést, ne legyen hiába való a társuk sérülése.
Ez úgy néz ki, hogy hatott a srácokra, mert a 2. félidőben esélyt sem adva a nagyon jó erőkből álló Egerszalóknak, először egy Fazekas Martin akció végén 1:0, majd a második találatunknál még a grundon is csettintettek volna, hiszen Báder Szebasztián cselsorozata után Pusoma Sanyi lehajolva stukkolt az ellenfél kapujába, Szebi beadásából 2:0!

 
A hátralévő időben, taktikusan és fegyelmezetten őriztük a 2 gólos előnyünket.
A végén méltán kaptunk tapsot a szépszámú szurkolóktól.
Ezzel az FSC U-17 feltette a koronát az őszi teljesítményére, s megérdemelten tölti a telet a táblázat 2. helyén!
Győzelmünket Barkóczi Kevinnek ajánljuk! Gyógyulj meg Kevin!!
Hajrá FSC !!