FÜZESABONY SC - BÉLKŐ SE - BÉLAPÁT - HEVES U17 Labdarúgás

2019.04.08 18:50

Minimális vereség a  Tavaszi idény rangadóján!!!!                                                                                                                  

FSC U-17 -Bélapátfalva U-17     0-1                                                                                                                            

Nem túl jó előjelekkel készültünk erre a nagyon fontos mérkőzésre!!  Előző fordulóban aratott gólzáporos idegenbeli mérkőzés után 2 nappal,a bajnokságban góllövő lista vezetője 33 góllal ,a tavalyi bajnokság Heves Megyei  U-16 -s bajnokság legjobb játékosává választott Fazekas Martin ,bejelentette ,hogy befejezi a labdarúgást!!!  Ez a  csapatot alapjaiban megrengette!! Rányomta a bélyegét a  felkészülésünkre is !! Sajnálattal vettünk tudomásul,s próbáltam a fiúkat felkészíteni ,most már Martin nélkül!! Úgy érzem ,hogy hellyel közzel sikerült ez!! Gondunkat tetézte, hogy Báder Szebasztián ,Borsodnádasdon hát sérülést szenvedett, de ő vállalta a mérkőzést!! Viszont,a mérkőzést Gog Balázs és Molnár Tibor is, különböző okokra hivatkozva  lemondták!!!                                                                            

Tehát, ilyen előzmények után, a még veretlen ,a bajnokságban csupán 7 gólt kapó,s stabil kezdőcsapatával felvonuló Bélapát ellen próbáltuk, a legjobb eredményt elérni!!!                                                                                      

Végül is egy rögzített szituáció után (szögletből) a 22. percben ,fejesből bevette a kapunkat a vendégcsapat!! Ami csapatom erejét mutatja ,még ebben a felállásban is, a vendégek csupán, ugyancsak szögletek után, 2 fejesük volt, amit kapusunk magabiztosan hárított!! Sajnos ,a mi legnagyobb gondunk a vérszegény támadójátékunk volt!!!Nem sok veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára ,de a fiúk ,egy percig nem adták fel,s az utolsó percig hajtottak ,s esélyt adva legalább az 1 pontra!! Sajnos ,nem sikerült jó eredményt elérni,de egy biztos ,a fiúk ,elkövettek mindent ,ezen a napon csak ennyi volt bennünk!!                                                                                                                                      

Hét végén Vasárnap , folytatjuk Andornaktályán a bajnokságot, s folytatjuk a dobogóért való küzdelmet!!! Ezt ,egy percig sem adjuk fel!!!!! Tehát a motiváció adott ,s biztosítok mindenkit ,hogy mindent elkövetünk ,hogy ez az álmunk valóra váljék,s hosszú idő után a fociban is valamilyen érmet elérjünk!!! Hajrá FSC!!!