Foci: idegenben győzött a Füzesabony a Pétervására ellen

2020.10.05 15:46

Pétervásárán szerepelt a Füzesabony gárdája a labdarúgó megyei I. osztály 7. fordulójában.

Az elmúlt hetek játéka mindenképp bíztató volt az FSC számára aminek meg is lett az eredménye. Agresszívan kezdte a mérkőzést a Füzesabony,  letámadásaikkal rendre zavarba hozták a hazaivédelmet. Sorra alakultak ki a helyzetek, aminek a 31. percben lett meg az eredménye Kaló István által, aki a kifutó kapust átemelve szerezte meg a vezetést a Füzesabonynak.

A péterkei csapatot érezhetően megzavarta a bekapott gól, hiszen Bartók Bálint a 33. és a 37. percben is beköszönt a hazaiak kapujába, ezzel villámgyorsan 3 gólosra nőtt a Füzesabony előnye.

A második félidőben fentebb jött a Pétervására csapata, de számottevő helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. Nem úgy az abonyiaknak, akik 74. percben aztán Fügedi Tamás révén megszerezték a negyedik vendég találatot.Érezhetően megnyugodtak a fiúk, talán túlzottan is, hiszen két perc alatt két gólt is szerzett a Pétervására. Előbb a 77. majd a 79. percben, így alakítva az eredmény 2-4-re.A 85. percben aztán Fügedi Tamás végleg eldöntötte a mérkőzést, önmaga második, csapataötödik góljával, kialakítva az 5-2-es végeredményt.

Pétervására SE – Füzesabony SC 2-5 (0-3)
gólszerzők: Csatlós Tamás, Csatlós Csaba ill. Kaló István, Bartók Bálint 2, Fügedi Tamás 2
Kiállítva: Budveszel (86), Csatlós T. (89.)
Csatlós Tamás: – Gratulálok a Füzesabonynak! Bíztunk benne, hogy a hétvégére már kiegyenesedünk, de sajnos hétről-hétre olyan dolgok jönnek közbe, amire nem lehet számítani. Elindult egy sérülés- és egy betegséghullám, amiből közösen kellene kijönnünk. Ennek tetőzéseként a hétvégére még a kapusunk is megsérült. Ezt a nehéz időszakot túl kell élnünk, ebből fel kell állnunk.
Bocsi Zoltán: – Nagyszerű teljesítménnyel, idegenben rúgott öt góllal ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Gratulálok csapatom hozzáállásához!

Következő mérkőzés: 2020.10.10. 15:00 Füzesabony SC – Lőrinci VSC