Fehérgyarmati VSE - STAWMAT - Füzesabonyi SC - NB III. Fiú Serdülő kézilabda

2018.09.17 10:00

2018.09.13 Serdülő III bajnokság első forduló

Első fordulóban a tavalyi bajnok füzesabonyi serdülő csapat idén már STAWMAT-Füzesabonyi SC néven indult neki az idei szezonnak. Ezúton is köszönjük névadó szponzorunknak a támogatást!
Idegenben kezdte meg a pontgyűjtést a fiatal csapat, Fehérgyarmatra látogatottal el az átalakult csapat. Fehérgyarmaton mindig is nehéz volt pontot lopni, ez most sem volt másképp, bár ez köszönhető a csapat kapkodós és ideges játékának. Védekezésben, ahogy már megszokhattuk, egy kemény és egyben gyors lábmunkával egybespékelve igyekezett az új csapat hátráltatni a hazai gárdát. Elől már nem voltak annyira magabiztosak, sokkal több hibával dolgozott a füzesabonyi csapat, de kemény és kitartó munkával sikerült elhozni a két pontot a Fehérgyarmat csapatától.

Félidő: Fehérgyarmati VSE-STAWMAT-Füzesabonyi SC: 8-9
Végeredmény: Fehérgyarmati VSE-STAWMAT-Füzesabonyi SC: 15-23

Tamás Tamás:
Meghatározó játékosok öregedtek ki ebből a korosztályból, így újra kell építeni mindent. Több mint 4 éve foglalkozok a srácokkal, ismerik a stílusomat, tudják, hogy mit várok el tőlük, amit igyekeznek teljesíteni is. Mivel most olyan játékosoknak jött el az ideje, akik nem játszottak eddig olyan sokat ebben a bajnokságban, így új nekik ez az egész tempó és agresszió, ami már jelen van. Nagy örömmel tölt el, hogy kisebb korosztályból is tudok már foglalkozni gyerekkel, akik szorgalmas munkájukkal segítik a munkámat minden egyes edzésen. Nem tettem semmilyen terhet a fiúk vállára, nincs eredménykényszer rajtuk, ennek is nagy szerepe van abban, hogy sikerült elhoznunk a két pontot!