ÉVÉRTÉKELÉS - Tamás Tamás edzőtől

2019.05.28 13:46

OSB: Összességében elégedettek lehetünk az idei 2. hellyel, úgy gondolom ez egy reális eredmény. Heti 2 alkalmunk volt felkészülni a mérkőzéseinkre, ami nagyon kevés ehhez az eredményhez, de a fiúk így is képesek voltak erre a teljesítményre, ami igencsak dícsérendő. Nagyon büszke vagyok a csapat minden egyes tagjára, hiszen egy jó csapat egység alakult ki és minden egyes alkalom egy élmény ezekkel a srácokkal. Hatalmas gratuláció illeti ezt a brigádot!

Ifjúsági: Sajnálom, hogy nem sikerült elérnünk a dobogóig, de ez a 4. hely is egy csodás eredmény. Szintén heti 2 alkalmunk volt felkészülni hétről hétre a serdülő csapattal összevonva ráadásul. Ugyan azt tudom csak elmondani, hogy egy nagyon jó csapategység alakult ki, aminek nagy szerepe volt ebben az eredményben. Itt is ugyancsak hatalmas gratuláció a fiúknak!

Ami a jövőt illeti, fordulóponthoz érkeztünk. Edzői pályafutásom ezekkel a fiúkkal kezdtem el és rengeteget tanultam általuk és nagyok sok élménnyel is gazdagodtam. Edzőtáboroztunk, tornákra jártunk és időnket nem sajnálva külsős programokra is összefutottunk. Régen láttam már csapatot ilyen alázattal dolgozni. Nagy utat jártunk be, hogy el jussunk idáig, hogy minden mérkőzésen szinte mi diktáljuk a tempót. Mi több, első bajnoki címünket is ennek a brigádnak köszönhetjük!A szemem előtt nőtt fel ez a csapat és hálás vagyok érte, hogy részese lehettem minden pillanatának! A következő szezont viszont már egymás nélkül fogjuk elkezdeni, ugyanis átkerültem teljesen a női vonalra és csak velük fogok foglalkozni. Nem lépek ki a fiúk életéből, jelen leszek továbbra is és követni is fogom őket, de már nem az én kezem alatt fognak dolgozni. Nem győzöm megköszönni a munkájukat, egy örök emlék marad ez az 5 év számomra!