Északi csoportba került az FSC férfi kézilabdacsapata

2021.07.28 11:59

A 2021/2022-es szezonra az NB II. Északi csoportjába kapott besorolást a Füzesabonyi SC férficsapata – derül ki a Magyar Kézilabda-szövetség csoportbeosztásokra vonatkozó tervezetéből. Az FSC a legutóbbi öt kiírásban az Északkeleti csoportban szerepelt, ahol legutóbb ezüstérmesként zártak Bánik Roland edző tanítványai. A 12 csapatos mezőnyben tíz olyan együttes szerepel amely az előző szezont is a harmadosztályban töltötte, a Balassagyarmati KSE és a Rév TSC az NB I/B-ből esett ki - számolt be róla a heol.hu.

A nőknél nincs változás: a Füzesabonyi SC, az OKTAT60 Hatvani KSzSE és a Juventus Panoráma Hevesi SE az új szezont is az Északkeleti csoportban kezdheti, ahol újként szerepel az Északi csoportból átkerült Salgótarjáni SKC valamint a Borsodból feljutó Borsod SK és a Szabolcsból feljebb lépő Kállósemjéni SZSE.

A csoportbeosztások. NB II., Észak, férfiak: Balassagyarmati KSE, Rév TSC, Füzesabony SC, Budakalász SC, Kistext SKFT., PLER-Budapest U23, Gödöllői KC, Csömör KSK, Budapesti Honvéd SE, Pénzügyőr SE, Pilisvörösvári KSK, Rákosmenti KSK.

NB II., Északkelet, nők: Füzesabonyi SC, Mátészalkai MTK, DVSC U22, Vitka SE, Hatvani KSZSE, Salgótarjáni SKC, Hajdúböszörményi TE, Kazincbarcikai KSE, Juventus Panoráma Hevesi SE, Lóci DSE, Borsod SK, Kállósemjéni SZSE.