Értékelnek az utánpótlás edzők

2019.11.30 14:09

U11 lány

Hevesre utaztak a lányok ahol 2 erős ellenfél várt a csapatra. Első mérkőzésen Gyöngyös ellen a csapat jól játszott. Sikerültek azok a dolgok, amiket edzésen gyakorolni szoktunk. Második mérkőzésen a csoport legerősebb csapata várt ránk. Első félidőben még tartottuk magunkat. Második félidőben viszont ki jött a két csapat közti különbség. A lányokra így is büszke vagyok, mert augusztus óta sokat fejlődtek.

Agrár Füzesabonyi Sc- Gyöngyös 14:12

Agrár Füzesabonyi Sc- TFSE Vámosgyörk 15:25

Edző: Gyöngy Márió

 

U13 lány

A hétvégén hazai rendezésű tornán vettek részt u13korosztályban a lányok. Hétről -hétre, egyre magabiztosabban és felszabadultabban játszanak a lányok. Védekezésben és támadásban is remekül alkalmazzák azokat a dolgokat ,amit már megtanultak. Külön kiemelném a kapusunkat Kálmán Adélt , kitünő teljesítményért. "Büszkék vagyunk rájuk mert rengeteget dolgoznak és öröm nézni ,mennyire sokat fejlődött mindenki."  

Fenstherm Kontakt-FSC -Madách Imre DSE 30-5 

Fenstherm Kontakt FSC-Salgótarjani Strandépítők 25-13  

Edző: Fügedi-Póta Domitilla , Szabó Sándor

 

U12 fiú

Alsózsolcára utazott a csapat. Bőcs és Sárospatak csapata volt az ellenfél. Védekezésünk és kapusteljesítményünk jó volt , támadásban pedig a tanult játékokból tudtunk eredményesek lenni. Külön öröm, hogy minden mezőnyjátékosomnak sikerült gólt szereznie.

Karaván FSC-Bőcs 23:15

Karaván FSC – Sárospatak 28:12

Edző: Gyöngy Márió  


U13 fiú

A fiúk Hevesen szerepeltek. Első mérkőzésen utolsó 10 percig vezettünk, de a mérkőzés utolsó részében támadásban sokat hibáztunk így egy gólos vereséget szenvedtünk. Második mérkőzés Eger csapata ellen meg voltak azok az egyéni jó teljesítmények, amik az első mérkőzésen hiányoztak így sikerült megnyerni a mérkőzést.

Karaván FSC- Heves 19:20

Karaván FSC- Eger 31:23

 Edző: Gyöngy Márió