Elkezdődnek a tavaszi szezon fordulói

2018.02.09 07:58

Csapatainknak hétvégén megkezdődik a tavaszi hadjáratot.
 

NB III.asztaliteniszetőink2018. február 10.-én szombaton 11 órakor a Remenyik Zsigmond Gimnázium tornatermében fogadják Szerencs II. csapatát. A negyedik hely megtartása szempontjából fontos volna a két pont megszerzése.


Férfi kézilabdázóink is nagy menetelés előtt állnak. Valamennyi korosztályos csapatunk ellenfele Berettyó MSE csapata.
Serdülő csapatunk már csütörtökön le tudta a bajnoki mérkőzést és idegenben második félidőben nyújtott kiváló játékkal 29:18-as győzelmet arattak. Ez jó jel a jövő heti, hazai Kisvárda elleni szuper rangadó előtt.
Ifjúsági csapatunk vasárnap 15 órakor, felnőtt csapatunk pedig 17 órakor lép pályára Berettyóújfalun.
Bízzunk a sikeres tavaszi kezdésben.

2018. febriár 11-én vasárnap 8.30 órától Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre U 9 csapatok részvételével a Farsangi Szivacs Kézilabda torna. Két csapatunk mellett pályára lépnek Eger SBS Pásztorvölgy,Kazincbarcika, Tiszavasvári és Túrkeve csapatai. Jól lesz majd látni a jövő reménységeit, ezért szeretettel várjuk a szülőket, iskoláink pedagógusait és szurkolóinkat.


Lányaink egy héttel később, jövő héten kezdik meg a bajnoki menetelésüket. Erősítéseknek illetve a jól sikerült felkészülésnek köszönhetően a bajnoki tabellán történő előre lépést várunk a lányainktól.