DVSC SCHAEFFLER III. -Juhász `99 Füzesabonyi SC - NB III. Női Ifjúsági kézilabda

2019.04.16 08:25

Győzelem Debrecenben

A múlt heti néhány gólos vereség után győzelemre éhesen érkeztek meg az ifjúsági lányok a Hódos Imre Rendezvénycsarnokba. A felnőtt csapat diadala után már csak nekik kellett begyűjteni az áhított pontokat a vasárnapi rangadón.
Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, védekezésben masszívak voltunk, támadásban pedig ötletesek. Nem rendítette meg a csapatot, hogy fizikálisan fölénk nőtt egy-két debreceni. A hazai csapat edzője már az 5. percben 0-5-nél időt kért, de a lányaink ott folytatták, ahol előtte abbahagyták. Rendre jó védekezések, gyors gólok jellemezték játékunkat, míg jött az újabb időkérés. Itt nyitott védekezésre állt át a hazai gárda, ezzel kicsit visszaestünk támadásban, de így is 11-15-ös eredménnyel mehettünk pihenőre.

A második játékrész elején a megbeszéltek ellenére is meggyűlt a bajunk a nyitott védekezésükkel, így a 10. percre döntetlen állt az eredményjelzőn. A lányoknak viszont helyén volt a szívük és hatalmasat küzdve nyerték meg a mérkőzést. A kapusteljesítményünk újfent meghatározó volt és a héten sokat gyakorolt védekezéssel is elégedett voltam. Lépésről lépésre fejlődünk és nagyon büszkék vagyunk, hiszen a tudatos játékban is előreléptünk. A következő bajnoki mérkőzéseken is szeretnénk pontokat szerezni, ilyen játékkal semmi sem lehetetlen.