Budakalászi Sc - Juhász ‘99 Füzesabonyi Sc - NB III. Női Ifjúsági kézilabda

2018.02.22 17:46

Budakalászi Sc - Juhász ‘99 Füzesabonyi Sc (Női Ifjúsági) 29-25(félidő: 15-11) 

Eléggé álmosan kezdtük a mérkőzést, 6-1 volt az eredmény a hazai csapatnak amikor elkezdtük végre felvenni a mérkőzés ritmusát, olyannyira, hogy a mérkőzés 18.percében már 7-7 szerepelt az eredményjelzőn! Félidőre méris meglépett a hazai csapat, mindez a védekezési hibáinknak tudható be hiàba védett sok lövést a kapusunk Végh Lolíta. A második félidőben szintén hullámzó teljesítményt mutattunk, többször is esélyünk lett volna arra hogy megfordítsuk a mérkőzést, de addig amíg az ellenfél jobban szeretné a győzelmet és nagyobb küzdést mutat addig nagyon nehéz dolgunk lesz. Azt mindenképp meg kell említeni hogy az őszi szezonban ettől a csapattól 17góllal kaptunk ki, de nem mondhatom hogy elègett vagyok, hiszen meg is fordíthattul volna ezt a mérkőzést! 

Góllövőink: Szabó Zsófia(1) Gönczi Lívia(14)Nagy Nikolett(2) Képes Cintia(4) Sári Elizabet(1) Valent Szonja(1) Máté Mónika(1) Rátkai Angyalka(1)  

Illetve ezúton szeretném megköszönni a csapat nevében Sári Zsolt Úr támogatását és a szép új mezeket! Benedek Réka az ifjúsági csapat edzője