Bravúros győzelem az Eszterházy elleni csoportrangadón

2021.10.14 16:25

Hétvégén a tabellát vezető FSC LU15 csapata a második helyezett Eszterházy SC-vel kezdett az egri tornán. A füzesabonyi lányok remek nyitott védekezésüknek és pontos helyzetkihasználásuknak köszönhetően meglepték a hazai csapatot és a szünetig 8 gólos előnyre tettek szert. A második játékrész elején megsérült az abonyiak leggólerősebb játékosa. Ezután felzárkóztak az egriek, de az FSC nem engedte ki kezéből a vezetést és nagy küzdelem végén megnyerte a mérkőzést.

Az FSC második meccsén a Mezőkeresztes ellen már kiütközött a fáradtság a lányokon, sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A szünet után magasabb sebességre kapcsolt az abonyi gárda és magabiztos, 10-gólos győzelmet arattak.

 

Fügedi-Póta Domitilla (vezetőedző): - Az Eger ellen a meccs elején még engem is megleptek a lányok kiváló teljesítményükkel. Fajta Barbi sérülése után kicsit megzavarodtunk, de utána sikerült rendezni a sorokat és nagyot küzdve megérdemelten nyertünk a csoportrangadón. Nagyszerű csapatmunka eredményezte a sikert! A Keresztes ellen már fáradtak, figyelmetlenek voltunk, de a második játékrészben meg tudtunk újulni és a végére sima győzelem lett.

Gratulálok a lányoknak ,nagyot küzdöttek betegen is!!!

Fajta Barbinak pedig gyors felépülést kívánunk!

 

GYERMEKBAJNOKSÁG LU15 I/B. CSOPORT

2021.10.10. EGER ESZTERHÁZY CSARNOK

 

FÜZESABONYI SC – ESZTERHÁZY SC 33:31 (21:13)

GÓLSZERZŐK:

FAJTA BARBARA 10,Szabó Luca 7,Ferencz Boglárka 5,Németh Dorina 4,Király Anna 3,Zerényi Anna 2,Veres Maja 1,Eperjesi Fanni 1.

 

FÜZESABONYI SC – MEZŐKERESZTES VSE 23:13 (11:9)

GÓLSZERZŐK:

Király Anna 6,Szabó Luca 6,Ferencz Boglárka 6,Németh Dorina 2,Gulyás Lili 2,Veres Maja 1

Jók:

KÁLMÁN ADÉL,FAJTA BARBI,SZABÓ LUCA,KIRÁLY ANNA,FERENCZ BOGI,ZERÉNYI ANNA