Bravúros győzelem a serdülő fiúktól

2019.10.19 18:56

A Serdülő fiú III. osztály D-csoport 6. fordulójában fölényes győzelmet arattak a hazaiak a Nyírbátor felett.

 

Az FSC fiú serdülő csapata csütörtökön a Városi Sportcsarnokban fogadta bajnoki mérkőzésen a Nyírbátort.
Az első félidőben sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok. A játékrész második felére összeállt az abonyiak védekezése, emellett támadásban ötletes megoldások végén rendre eredményesek voltak a hazaiak, így 9 gólos előnnyel térhettek szünetre.
A második játékrészben kettős emberfogással próbálkoztak a vendégek, de ez sem zavarta meg az FSC-t. Remek kapus teljesítmény mellett tovább növelték előnyüket, s a végére 21 gólos fölényes hazai siker született.

– A meccs első részében védekezésben sokat hibáztunk, emiatt nem tudtunk ellépni ellenfelünktől. Miután rendeztük a sorokat hátul és támadásban is jó döntéseket hoztunk, nőni kezdett a különbség. A második félidőben nem eresztettünk le, még rá tudtunk tenni egy lapáttal.
Ma nem az átlövéseink domináltak, viszont rengeteg helyzetet alakítottunk ki a beállóknak és a széleken. Szép dolgokat láttam azoktól a játékosoktól is, akik kevesebb szerephez jutottak az eddigi meccseken. Ez biztató lehet a jövőre nézve. Kiemelném még a 11 gólig jutó Kiss Levente beállómunkáját, Angyal Attila irányító tevékenységét valamint Bartók Barnabás parádés védéseit.
Kicsit talán sokat várok el olykor a fiúktól, de a mai teljesítmény még nekem is tetszett- értékelte a csapat teljesítményét Fügedi Csaba edző.

Eredmény:

STAVMAT Füzesabonyi SC – Nyírbátori SC 37:16 (18:9)
FSC:
BARTÓK B (kapus), Szabó G 3, Szabó B 6, KISS L 11, BOCSI P 3, ANGYAL A 6, Gondos I , Kovács B , KRISTON Á 4, Kerékgyártó M 1, ZUG M 3
Edző: Fügedi Csaba