BÉLKŐ SE - BÉLAPÁT - FÜZESABONY SC - HEVES U17 Labdarúgás

2018.09.24 19:12

Az első két fordulóban kivívtuk, hogy a Bélapátfalvai találkozó rangadó legyen- A Füzesabonyi gárda az 1. helyen, a Bélapátfalvai alakulat a 2. helyen várta a találkozót. Egy szoros meccsre számítottam, egy olyan játékra és hozzáállásra, ami talán a további szereplésünket is meghatározza!


Az első félidőben remek védekezés és gyors kontrajáték volt jellemző, ami az első félidő végén egy nagy ziccer adta lehetőségből akár előnnyel is mehettünk volna a szünetre, de a hazai kapus bravúrral védett, így maradt a 0:0-s első félidő. 

A második félidő elejét nagyon elrontottuk! Adtunk egy 11-est az ellenfélnek, egy ártatlan szituációban, feleslegesen buktattuk ellenfelünket a 16-on belül. Majd rá négy percre egy megpattanó labda a kapunkba hullott! Így hamar 2:0-s hazai vezetés lett. 

Újabb 4 perc elteltével egy egyéni szólót követően Fazekas Martint buktatták a 16-on belül, amit a sértett magabiztosan értékesített!! Utána voltak lehetőségek az egyenlítésre, de a legnagyobb az utolsó percben adódott, amit Báder Szebasztián a kapussal szemben centiméterekkel passzolt mellé! Szoros és férfias küzdelemben maradtunk alul 2:1-re.


Egyenlőre még a dobogón állunk, amit szeretnénk is megtartani!!