Balszerencsés vereség Hatvanban

2021.05.10 15:19

A Heves megyei csapatbajnokság ötödik fordulójában Hatvanban volt jelenése a megyei I. osztályú csapatnak. Az eddigi eredmények alapján a füzesabonyiak számítottak a mérkőzés esélyesének, de nagy kérdés volt, hogy a teremproblémával küzdő házigazdák által biztosított helyszín mennyire fogja befolyásolni a végkimenetelt.
A találkozó rosszabbul nem is kezdődhetett volna: mindkét párost viszonylag simán nyerték a hatvaniak (0:2).
Az első egyéni körben füzesabonyi részről Petővári Attila és Sztakó István győzött, ifj. Molnár Zoltánnak pedig nüanszok hiányoztak a bravúrhoz (2:4).
A második körben csak Petővári Attila nyert, míg ifj. Molnár Zoltán, Sztakó István és Tóth Szilárd egyaránt hatalmas csatában, minimális különbséggel kapott ki, több esetben is mérkőzéslabdákról veszítve (3:7).
A harmadik körben Sztakó István és Petővári Attila újabb győzelmeivel sikerült felzárkózni, de két újabb vereség azt jelentette, hogy legjobb esetben is a döntetlen lehet a maximum.
Ehhez azonban mind a négy játékosnak meg kellett volna nyernie az utolsó mérkőzését, de mivel ez "csak" Petővári Attilának, Sztakó Istvánnak és Tóth Szilárdnak sikerült, a Hatvan érdemelte ki a három bajnoki pontot, míg a Füzesabony elvesztette a veretlenségét.

Hatvani Lokomotív-Szabó József SE - Füzesabonyi SC I. 10:8
Győztek: Petővári Attila 4, Sztakó István 3, Tóth Szilárd 1, ifj. Molnár Zoltán 0, ifj. Molnár Zoltán-Sztakó István 0 és Petővári Attila-Tóth Szilárd 0