Asztalitenisz: magabiztos győzelem a bajnoki rajton

2021.10.21 06:06

Kezdetét vette a 2021/2022. évi Heves megyei csapatbajnokság, amelyben ezúttal egy füzesabonyi csapat vesz részt. A 11 csapatot felvonultató megyei I. osztály nyitányán a jó erőkből álló Visontai ASE gárdája látogatott a városi sportcsarnokba.

A hazaiak szempontjából biztatóan kezdődött az összecsapás, hiszen a Hidvégi Viktor-Tóth László és az ifj. Molnár Zoltán-Sztakó István duó egyaránt 3:1-re győzött (2:0).

Az első egyéni fordulóban Hidvégi Viktor és Sztakó István magabiztos játékkal abszolválta találkozóját, míg ifj. Molnár Zoltán és Tóth Szilárd vereséget szenvedett, ezáltal megmaradt az előny (4:2).

A második egyéni fordulóban sikerült ellépni a visontaiaktól: Hidvégi Viktor, ifj. Molnár Zoltán és Tóth Szilárd is nyert, így kissé megnyugodhattak a füzesabonyi szurkolók (7:3).

A harmadik egyéni fordulóban változatlanul remekül alakultak a dolgok: Hidvégi Viktor, ifj. Molnár Zoltán és Tóth Szilárd újra győzött, ezzel bebiztosítva a három bajnoki pontot (10:4).

A negyedik egyéni fordulóban Hidvégi Viktor és Sztakó István mellett az ifj. Molnár Zoltán helyére beálló Petővári Attila is felülmúlta ellenfelét, ezzel kialakítva a 13:5-ös végeredményt.

 

A második fordulóban a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyese, a Gyöngyöspatai SzE. I. csapatához látogatnak a füzesabonyiak.

 

Füzesabonyi SC – Visontai ASE 13:5

Győztek: Hidvégi Viktor 4, ifj. Molnár Zoltán 2(/3), Sztakó István 2, Tóth Szilárd 2, Petővári Attila 1(/1), Hidvégi Viktor-Tóth László 1 és ifj. Molnár Zoltán-Sztakó István 1