Asztalitenisz: arany- és bronzérmek Andornaktályáról

2021.10.12 09:23

Vasárnap rendezte meg a megyei asztalitenisz szövetség a 2021. évi Heves megyei amatőr egyéni bajnokságot, melyen az előző szezonban a Heves megyei csapatbajnokságban szereplő, illetve a szűkebb hazánkban élő, versenyzési engedéllyel nem rendelkező pingpongosok állhattak asztalhoz.

A színvonalas viadalon szép füzesabonyi sikerek születtek: a páros kategóriát az ifj. Molnár Zoltán és Tóth Szilárd alkotta duó nyerte meg, míg a dobogó harmadik fokára a Hidvégi Viktor - Tóth László kettős léphetett fel. Az egyes versenyszámban Petővári Attila végzett az élen, Hidvégi Viktor bronzérmet vehetett át, Tóth László pedig az 5-8. helyen zárt.

Az eseményen került sor a 2020/2021. évi megyei csapatbajnokság ünnepélyes eredményhirdetésére is, ahol szintén érdekeltek voltak a füzesabonyiak: a megyei I. osztályban a Füzesabonyi SC I. gárdája (ifj. Molnár Zoltán, Petővári Attila, Sztakó István és Tóth Szilárd) a harmadik helyen végzett, míg a megyei II. osztályban szereplő Füzesabonyi SC II. csapata (Birkás Balázs, Ferencz András, Hidvégi Viktor, Kaló István, Mlinkó Gergely, Szeghalmi Zoltán és Tóth László) bajnoki címnek örülhetett.