4 mérkőzés, 4 győzelem a hétvége mérlege az utánpótlás kézilabdás lányoknak

2020.03.03 11:48

Múlt hétvégén Hevesre utazott a csapat kicsiny része ,akik a betegség ellenére bevállaltákaz U14-es tornát.

Fügedi-Póta Domitilla edző értékelt:

Az első mérkőzést a hazai csapattal vívtuk meg Hevesen. Rendkívül akartak bizonyítani a lányok önmaguknak és nekem is mert eddig még nem sikerült nyerni a Heves csapata ellen. Védekezésünk kimagasló volt végig,a támadásunk kicsit meginogott a második félidőbe amit kis használt ellenfelünk de a végjátékba megtudtuk tartani a vezetést és így a várva várt győzelem sem maradt el.

A második mérkőzésen egy új csapattal mértük össze tudásunk,akikkel eddig még nem játszottunk. A mezőkövesdi csapat ellen döcögősen indult meg a játékunk. Támadásainkat és védekezésünket is kijavítva lassan,de biztosan húztunk el ellenfelünktől és sima győzelmet harcoltak ki a lányok Nekem! Kis esélyt se látva indultuk neki a hétvégének betegen!
Büszke vagyok rájuk mert erőn felül teljesítettek! 

Hazai rendezéssel indult meg az u13-as bajnokságunk.

Két kemény mérkőzés várt ránk a rivális Gyöngyös , akik ellen eddig nem nyertünk és a szintén erősnek mondható Salgótarján. A Gyöngyös ellen parádés játékkal , nagyon jó védekezéssel, 8 percnyi kettős emberhátránnyal , rengeteg sérülésekkel is nyerni tudtak a lányok. A nézők és a szülők is egy nagyon jó mérkőzést láthattak. Salgótarjánra már annyi energia nem jutott. Sérülten, gyenge játékkal , fáradtan játszottunk, de a 2 pontot sikerült begyűjteni és a végére sima győzelmet aratni. Gratulálok a lányoknak és gyors felépülést a sérülteknek.